en jobbig helg med många tårar

Jag känner en aning av förlorare och misslyckande. jag failade teoriprovet (kanske inte riktigt någon annans fel än min eftersom jag suger så hårt!!! på att plugga) men så failar jag ännu hårdare på uppkörningen av god knows what reason. Jag liksom körde fel, för fort, tittade inte på någotannat än vägen, och tro mig det kanske låter rätt men det e dt inte..

Jag ska göra om hela skiten nu. Betala ännu mer pengar för lektioner som jag borde tagit innan men istället så skulle mamma o pappa köpa 10 lektioner på Gribbylunds körskola som suger så mkt balle att man blir åksjuk.

Intensiv kurs får det bli för teorin och jävligt mkt mer åkande med pappa och körskolan. Tyvärr så e ju pappas huvud gjort av, sement?? kanske.. han kan liksom inte göra något man ber honom om när man kör. 'Kan du säga var vi ska med hjälp av skyltarna så jag kan lära mig att följa dem??' ''a visst kör till höger''....... Död åt trögheten.

Jag skulle inte ge mig körkort för mitt körande idag men seriöst jag hade 15 min på mig att lära känna en bil som e helt annorlunda från den bilen jag är van vid, samtidigt som jag ska köra rätt, kolla vägen, inte bry mig om att det spöregnar mega regndroppar på hela rutan och följa gubbens jäkla anvisningar om en skylt som inte existerar.

Aja jag sög nu blir det en omgång till.

(jag vill inte ta körkort men jag blir väl illa tvungen, vet inte varför jag har ju ingen bil men aja.)

Lägenheter och en rolig måltid

Vad jag gör på dagarna?? hmm inte mkt måste jag säga min kropp har sommarlov nu så den tar det lugnt ;)
Jag har dock letat massa lägenheter, mamma o pappa har kommit till tankarna att en lägenhet inte skulle bara fel om jag ändå ska vara kvar i sthlm och jobba ett tag framöver. Jag har tittat i Täby och Vallentuna än så länge, inne i stan har jag inte riktigt kollat än för det e så svårt, plus så e det lättare o närmare att gå på visningar i Täby :)

Jag har hittat lite fina 2or och 1 1/2or lägenheter. Tre på samma väg som Frida o Niklas bor på och en en liten bit därifrån, men det är inte riktigt än jag ska köpa lägenheten så de får nog säljar först så får jag hitta något annat.
Mamma tycker att jag sak kolla på Örnstigen i Näsbydal (typ roslagsnäsby) för det är nära till alla bussar och Friskis och Svettis (det låter väl som något va? ;) )

Idag en vanlig sketen onsdag som mamma skulle säga så var jag o mamma i Vaxholm och åt mat. Mamma åt club sandwich och jag åt baby back ribbs (det var en amerikans/ italiensk sportsbar hehe)
Det va väldigt gott och det var välidgt mkt tillbehör.
När matchen mellan Sverige och Skottland satt igång så satt vi kvar ett tag och skojade om att Skottland hade blå och gula kläder och Sverige hade hel blå, vilket var väldigt konstigt. Men så beställde mamma in en eccpresso o jag en frosen strawberry cheescake. Det tog for ever att få in min kaka och sen när den väl kom så bad servitören om ursäkt och sa att den hade varit svår att skära upp för att denvar så frusen. Och nog var den det, halva botten hade åkt av och de hade försökt att sätta in kakan i mickron för kanterna var varma och jordgubarna på toppen var varma men själva kakan var stenhård. Vi satt och högg o högg o högg i den tills vi bestämde oss för att låta den vila. Den blev aldrig riktigt ofrusen så jag o mamma fick äta den lite som en isbit. Men det va väldigt gott ändå.

Nu ska jag om jag inte somnar se på 2Fast 2Furius för jag såg ettan igår. (vet inte ens om du vet vilken film det är, den handlar om väääldigt snygga bilar och killar ;) jam jam

Vet inte vad klockan är hos er, dock inte samma tid som här, men god natt (när ni ska sova) och ha en bra dag idag eller imorrn eller hur det nu blir :D


Pussissar och kramissar!!!

Sälen med Madde o hennes familj (jag var Carro för en vecka ;) )


Madde stack till andra sidan jordklotet

Madde den fina åkte den 4 Augusti 2010 till Australen ''Down under'' för att göra, ja, god knows what ;)
Vi kommer sakna henne och jag hoppas att hon kommer sakna oss, Sverige mig och lille folket runt om.

Jag tänkte ägna min blogg (som jag använder såå flitigt) till att berätta för Madde om vad som händer i Sverige och vad jag har för spännande för mig på dagarna.

A bit of history:

Jag träffade Madde på en Buss påvåg hem från täbban en dag för några år sedan. Jag skulle ha en tjejmiddag hemma och tyckte att det vore kul om hon kom. Så jag bjöd över henne och hon kom dit och vi hade en trevlig kväll.
Sen en dag så hade jag friluffsdag med skolan och det hade hon oxå men ingen av oss hade något att göra. Så jag frågade Madde om hon ville gå ett varv i skogen med mig. Under den timman i skogen så pratade vi om allt möljigt. Jag har nog aldrig delat så mycket personlig och opersonlig information medl någon jag inte känner, en främling helt enkelt, men Madde var så lätt att prata med och är en idag. Hon lyssnar och hon förstår och så är hon lätt att lyssna på oxå.
Här om dagen innan hon åkte så berättade hon att jag är en person som hon gillar att prata med och tycker om att prata med för att jag lyssnar och förstår och det tackar jag för, för det är kul att veta, då är man en ba person. Och Madde är det samma, hon hjälper en när man har det svårt och ger bra tips när man behöver. Och en bra grej med Madde är att hon alltid säger sanningen men att hon vet på något sätt när man ska vara lite snäll och bara hålla med. Att man inte alltid behöver säga de rätta sakerna utan att man bara kan hålla med och stötta en. Det är underbart :)

Men nu e hon i Australien och jag hoppas att hon har det bra. Det är synd att hon är så långt bort men jag är så glad för henne att hon hittat på något att göra ett tag framöver.

Jag vill hälsa till hennes syrra Carro oxå som e med på resan och säga ta hand om min Maddish och Madde ta hand om din syrra såklart :)

Ha en underbar resa och hitta på allt möjligt Australieniskt men se upp för skabbiga killar vid vattenbrynet och svettiga män på dansgolvet ;)

Puss och kram skummbanan <3

RSS 2.0