Sånger från filmen

http://www.youtube.com/watch?v=IoBoeg-oyBA





http://www.youtube.com/watch?v=iPNEUzvPMLM   och så en av mina favvo repliker 'my monkey man' (grr)


Supermassive black hole

Som jag sa igår så har jag nu börjat på den andra boken på engelska nu. Har kommit till att Edward är avvikand och tyst efter den misslyckade födelsedagen. Han kommer snart säga adjö och sen går ju allt bara ner för för stackars Bella.
Men jag älskar Jacob i den här delen av boken. Och hans kompisar som e så fett pinsamma i garaget. (And he is hot)
 Hot                                    Cute

Asså Edward e fett snygg på sitt mystiska sätt o sitt perfekta hår och hans klädstil, ja jag tittar på hår o kläder oxå. Men Jacob e så söt, hans underbart barnsliga men snygga ansikte och sen inte för att glömma hans abs sen i New moon, hehe.

Man får dreggla okej, det e lugnt de e liksom ganska obvious att de e ett par snygga killar.


Movie that you have to see and books' that you have to read!

med risk att låta som de flesta andra nu så kommer min första absoluta film/bok

Twilight, New moon, Eclipse och Breaking dawn.

Har läst alla det tog i princip en dag för varje bok, två för sista den e tjockare.. hehe
Filmerna asså WOW! såg Twilight igen idag o igen är ett understatment för jag har sett den typ 40 ggr nu o det e inte ett understatment. Visst låter cp weird men jag bryr mig inte jag älskar verkligen den filmen. 2 timmar med massa drama som e helt utan förklaring och rollfigurerna man likson men hallå??!! de är så extremt ovanliga.

Bästa kommentaren: 'My monkey man' av Rosalie (älskar henne, så bäst)
Bästa minerna e helt klart i huset när Bella inser vad Rosalie säger när hon kan bli måltiden och alla skrattar i sen kommer Alice o säger att hon lucktar gott O.M.G.! Edwards face ´den minen!! Priceless!

Bästa scenen men bästa låten är helt klart när de lyssnar på Clair de Lune och han kastar sig ut genom fönstret med Bella på ryggen, den låten som spelas och den scenen uppe e träden är så bra. (Madde, love her, säger: 'Nu skulle man ha en pojkvänn.' sooo true)
Men seriöst den låten lyssnar på den på Spotify hela tiden (Theme from Twilight - Bella's Lullaby)

En annan scen som musiken passar så jäkla bra i är på Baseball planen och Supermassive black hole spelas med Muse. Meaw!
och komentaren 'My monkey man' kommer in där.

En annan bra kommentar från en av Maddes syrra tror jag va att Pappan (Charlie) är så perfekt för rollen men perfekt mycket akwardness han bidrar med så mkt av den weirda stämningen.

Synd dock det där med bil krocken att den inte spelas ut längre i filmen, när han räddar hennes fötter och kind of knocks her down, i boken asså.

Läser böckerna igen nu på engelska blev typ tvingad av andra o mig själv. Maddes kommentar, igen (:P), 'men va fan carro du som kan engelska ska ju läsa dem på engelska' hehe a så det gör jag nu :D lånade ettan o tvåan på en gång vilket var helt rätt gjort för efter ikväll så är det dax att börja på tvåan :)

Och jag blev allderless till mig när jag fick veta att Eclipse kommer den 30 Juni till Sverige biograferna jag e så där o ser den då!!

New moon! Så den på bio den bästa bioupplevelsen jag någonsin varit med om. Midnatts bio, Rigoletto inne i stan i den stora med balkong. Inte ett knysst från publiken som inte var välkommen. Alla reagerade på samma ställe och på samma sätt, stön och skratt och många många olika läten. men speciellt ett stort stön för Edward och Jacob! men what is the deal men shirtless all the time?? I don't mind at all doh :P
Har den hemma men dålig kvalitet så ska se den mer när den kommer ut i bra utgåva. Sen kommer jag väl sitta och dreggla över datorn o skriva om den oxå men detaljerat :)

-------------------------
För att inte låta ensidig och jag sa faktiskt filmerna och inte filmen. så här kommer ett förstlag som kanske ligger rätt till.

Avatar- maby?!
Vet inget om den mer än reklamen men den verkar bra. o så den lite extraordinär så då gillar jag den.

Maby Sherlock Holmes oxå vore en bra film att se. Min syrra såg den igår och gillade den.

Annars vet jag inte Alvin o gänget 2 för de små, eller de som e små i sinnet. ettan va inte helt dålig faktiskt.

Jag vill se en gammal film dock. Mightmar before christmas, den e så bra. Tim Burton e underbar.


RSS 2.0